Inhuren

 

Feestje

Chic de Friemel on Tour staat voor hippe, vintage & bohemien ontvangsten op een door jou of samen gekozen locatie. Heerlijke koffie, ijskoffie, zoete lekkernijen, complete taartbuffetten, High tea, Champagne ontvangsten met ambachtelijk gemaakte hapjes….het kan allemaal!  De charme van onze vintage caravan uit 1970 gooit over dit alles een heerlijk Chic de Friemel sausje…

Gaan jullie binnenkort een feest organiseren of bijvoorbeeld trouwen dit jaar of volgend jaar? Denk je aan een feest of bruiloft op een unieke (buiten)locatie.? Stel: je wilt dat jullie feest (of een onderdeel ervan) in het midden van een bos, op het strand of  in de achtertuin plaatsvindt. Wij kunnen met onze knusse caravan voor jullie gezelschap het koffie, high tea of borrel moment verzorgen. Wij staan open voor elke uitdaging, het hele jaar door!

Strak in het pak

Heeft u een zakelijk evenement te organiseren? Of bent u cateraar en bent u op zoek naar een leuke eyecatcher op het evenement? Laat ons uw congres, gala, beurs of personeelsfeest compleet maken met onze caravan en met, niet minder belangrijk, onze barista service en ambachtelijk gemaakte zoetigheden.

Er zijn mogelijkheden voor ieder budget. Let’s meet! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

pagina-inhuren